بیانیه ویژه گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ۸۶ شهید در غزه از زمان اجرای آتش‌بس با اسرائیل عراقچی: قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت روز ۲۶ مهر خاتمه می‌یابد سازمان ملل: از آتش‌بس افغانستان و پاکستان استقبال می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: از ظرفیت کنسرسیوم فولاد برای ایجاد یک باشگاه ورزشی قدرتمند در استان استفاده کنیم لبنان: هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را رد می‌کنیم سرلشکر موسوی: ملت مقاوم یمن باشکوه در خط مقدم دفاع از امت اسلامی و فلسطین است شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند حملات گسترده روسیه به تاسیسات گازی اوکراین همزمان با سفر زلنسکی به آمریکا ایران آغاز کننده اقدام تهاجمی سایبری علیه هیج کشوری نیست حملات پهپادی اسرائیل به شرق و جنوب لبنان ادامه دارد + فیلم (۲۴ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی با پوتین در روسیه دیدار کرد (۲۴ مهر ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: ناگفته‌های عرصه دفاعی فراوان است | تهدیدهای آمریکا، پوچ و غیرقابل‌اعتناست پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت خیّرِ نیکوکار حاج حسین مهدیان حمله هوایی اسرائیل به منطقه‌ای در جنوب لبنان + فیلم (۲۴ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: اجساد ۹ اسیر را تحویل گرفتیم رئیس جدید ستاد مشترک ارتش یمن تعیین شد (۲۴ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین فداکاری زیادی کرد | نبرد با دشمن صهیونیستی ادامه دارد واکنش حماس به پیکرهای شکنجه‌شده اسرای فلسطینی شهادت رئیس ستاد مشترک ارتش یمن | یمن: رژیم صهیونیستی به سزای اعمال جنایتکارانه‌اش خواهد رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | دوچرخه سواری رئیس جمهور در اصفهان ماجرای عزل مدیرکل فرودگاه‌های اردبیل توسط وزیر راه چه بود؟ تأکید وزارت خارجه بر ضرورت گفت‌و‌گو بین افغانستان و پاکستان با هدف کاهش تنش وزیر کشور از برگزاری انتخابات شورا‌ها به‌صورت تناسبی برای اولین بار در تهران خبرداد مظفری: ساختار اداری مشهد متناسب با جمعیت میلیونی آن نیست | گلایه استاندار خراسان رضوی از وضعیت تامین و نرخ برنج وارداتی ویدئو | تصاویری دیده نشده از شهید یحیی سنوار در فرماندهی عملیات طوفان الأقصی
سرخط خبرها

جدیدترین وضعیت تردد زائران اربعین| اعزام بیش از ۳ میلیون نفر به عراق| ۵۰ درصد زائران ایرانی به کشور بازگشتند

  • کد خبر: ۱۲۵۵۳۶
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۵
جدیدترین وضعیت تردد زائران اربعین| اعزام بیش از ۳ میلیون نفر به عراق| ۵۰ درصد زائران ایرانی به کشور بازگشتند
فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه تا ۸ صبح امروز ۳ میلیون و ۳۰ هزار زائر از مرز‌های شش‌گانه به کشور عراق رفته‌اند، گفت: تاکنون حدود یک میلیون و ۵۵۰ هزار زائر به ایران بازگشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین اشتری درباره آخرین وضعیت خروج زائران از مرز‌های شش‌گانه اظهار داشت: بحمدالله در تمام مرز‌ها تردد زائران به سهولت در حال انجام است و مشکلی در تردد زائران نداریم.

وی با بیان اینکه در برخی از مرز‌ها ورودی‌های زائران بیش از خروجی گزارش شده است، افز‌ود: پلیس با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته و انجام جلسات مختلف در این خصوص تمهیداتی اندیشیده که امیدواریم در بازگشت زائران مدیریت مطلوب صورت پذیرد.

فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه تا ۸ صبح امروز ۳ میلیون و ۳۰ هزار زائر از مرز‌های شش‌گانه به کشور عراق رفته‌اند، تصریح کرد: تاکنون حدود یک میلیون و ۵۵۰ هزار زائر به ایران بازگشته‌اند و اگر این روند برگشت ادامه داشته باشد قطعا در روز‌های پایانی هفته مشکلی در برگشت زائران نخواهیم داشت.

وی با اشاره به نشست شب گذشته مسئولان ستاد اربعین ایران به مسئولان عراقی خاطرنشان کرد: در این نشست که سفیر ایران نیز حضور داشت آخرین هماهنگی‌ها برای تردد و خروج زائران صورت گرفت و بحمدالله تاکنون مشکلی نداشته ایم و امیدواریم این روند تا پایان مراسم اربعین ادامه داشته باشد.

سردار اشتری به وضعیت پارکینگ‌ها اشاره کرد و افزود: بیش از ۶۰ درصد زائران با خودرو‌های شخصی به مرز‌ها مراجعه کردند و این امر می‌طلبد تا مدیریت پارکینگ‌ها نیز در دستور کار پلیس باشد تا از حوادثی که ممکن است برای آن‌ها رخ دهد، پیشگیری شود.

فرمانده فراجا با اشاره به اینکه ما در کنار وزارت راه، کمک حال آن‌ها خواهیم بود تا اتوبوس‌ها نیز مدیریت شوند، اضافه کرد: لازم است تا با همکاری این عزیزان نظارت صورت پذیرد تا خدای نکرده برخی رانندگان طلب مبالغ بیشتری از مردم برای بازگشت نداشته باشند.

سردار اشتری با توجه به افزایش آمار بازگشت زائران مشرف به عتبات عالیات گفت: باید به توصیه‌های پلیس بیش از پیش توجه کنند به ویژه این که با خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند تا مسیر برگشت به منازل خود را نیز در صحت و سلامت طی کرده و در این سفر مشکل خاصی برای این عزیزان پیش نیاید و با خاطری آسوده به این سفر معنوی پایان دهند و خاطره‌ای ماندگار برای خود بسازند.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه زوار عزیز مراقب اسناد هویتی خود به خصوص گذرنامه و برگه‌های گذر موقت خود باشند گفت: ماموران پلیس گذرنامه اقدامات مناسبی را که حاصل زحمات چند ماهه است به مردم ارائه دادند که به نوبه خود از تک تک این عزیزان و همه کارکنان خدوم پلیس که با اخلاص در ایام اربعین حسینی تلاش مضاعفی را جهت خدمات رسانی به زائران عزیز ارائه دادند صمیمانه قدردانی و تشکر می‌کنم.

وی در پایان از همکاری مناسب پلیس عراق در تردد زائران ایرانی قدردانی کرد و گفت: در اربعین امسال فصل جدیدی از همکاری‌ها را با پلیس عراق دا‌شتیم و آن‌ها نهایت تلاش خود را در احترام به زائران ایرانی به کار گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->